ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА „БРЕЗЕНТ ИНДЪСТРИ“ ЕООД

 

Уеб сайтът www.pokrivalo.info (“уеб сайт”) се притежава и управлява от "Брезент Индъстри“ ЕООД. Ние разбираме, че като посетител на нашия уеб сайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме. С настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на уеб сайта и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез този уеб сайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от „Брезент Индъстри“ ЕООД на основание други законосъобразни способи, подлежащи на друг вид регламентиране.

 

Информация, която събираме

 В случай, че сте избрали да попълните контактна форма на нашия уеб сайт, се изисква да предоставите някои лични данни, като например име(на), телефонен номер, e-mail, адрес, съгласно документ за самоличност и друга лична информация според спецификата на услугата или Вашата заявка. Събраната информация се обработва от „Брезент Индъстри“ ЕООД единствено с цел предоставяне на искани от Вас услуги, подадени от Вас заявки и за осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти. Вие не сте задължени и ние не изискваме от Вас да въвеждате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия уеб сайт или за да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му. В случай, че, по свое собствено желание и преценка, обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас и Вашите действия на публично достъпните секции от сайта, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно „Брезент Индъстри“ ЕООД не носи отговорност за нея.
Използвайки електронния магазин, потребителят изрично се съгласява личните му данни да бъдат събирани и обработвани от дружеството, като същевременно с това гарантира тяхната точност и достоверност. Потребителят също така декларира, че е бил информиран за типа лични данни, които се събират и обработват, за целите, за които ще бъдат използвани те, както и за неговите права за достъп, корекция, изменение или изтриване на лични данни.

 

Вашите права

 Вие имате:

 • право на достъп до личните Ви данни, обработвани от „Брезент Индъстри“ ЕООД;

 • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

 • право да бъдете уведомени преди да бъдат разкрити за пръв път личните Ви данни на трети лица или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг и да Ви бъде предоставена възможност да възразите срещу такова разкриване и използване;

 • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг. Ако искате да упражните правото си на достъп до Вашите лични данни или да ги коригирате, може да се свържете с нас по удобен за Вас начин. Начините за събиране и обмен на лична информация, които ние използваме са:

• Форма за контакт, чрез която се обслужват заявки от наши клиенти;

• E-mail;

 

Предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:

 • за идентификация на Вашите запитвания или заявки, подадени през формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;

 

Политика за „бисквитки“

 

Използване на „бисквитки“

За да подобрим представянето на уеб сайта си и Вашето потребителско преживяване, понякога използваме HTTP-бисквитки (HTTP cookies), или просто бисквитки. С използването на сайта Вие се съгласявате с това. „Бисквитките“ са кратки текстови файлове или малки пакети от информация, които се съхраняват чрез Интернет браузера на Вашето крайно устройство (компютър, таблет, лаптоп или мобилен телефон), когато посещавате различни сайтове и страници в Интернет. Основната цел на „бисквитките“ е да правят потребителя разпознаваем, когато той се завръща отново на уеб сайта. Някои „бисквитки“ имат и по-специфично приложение, като например да запаметяват потребителското поведение на сайта и да улесняват потребителя при ползването на уеб сайта. Повече информация за това как функционират „бисквитките“ можете да намерите в Интернет.

 

Как се използват „бисквитки“ на този уеб сайт?

 Ние използваме „бисквитки“ на този уеб сайт предимно с цел улесняване на ползваемостта на сайта, подобряване на неговата работа и съхраняване на информация за потребителското поведение. При този процес не се съхраняват никакви лични данни, т.е. чрез “бисквитките“ на сайта „Брезент Индъстри“ ЕООД не може да Ви идентифицира като личност, поради което спрямо събирането на тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни. Събраната информация от „бисквитки“ обикновено се използва в обобщен вид с цел анализ на потребителското поведение на уеб сайта, което ни позволява да подобряваме функционалността на сайта, потребителските пътеки и ползваното съдържание.

 

Какви „бисквитки“ се използват на този уеб сайт?

 Сесийни „бисквитки“ Този тип „бисквитки“ Ви улеснява в ползването на сайта, като те съхраняват информация временно, само в рамките на сесията на използвания браузер. Обикновено информацията, която се съхранява чрез тях, е какви продукти сте добавили в ОСПП (Онлайн система “Поискай продукт”), кои страници на сайта сте посетили и как сте стигнали до дадена информация. Тези „бисквитки“ не събират информация от Вашето крайно устройство и се изтриват автоматично, когато напуснете уеб сайта или прекратите сесията на Вашия браузър.

 

Постоянни "бисквитки“

 Те ни дават възможност да съхраняваме конкретна информация за сърфирането, като например анализиране посещенията на сайта, как вие сте достигнали до уеб сайта, какви страници сте прегледали, какви опции сте избрали, както и накъде сте се насочили през този уеб сайт. Проследяването на тази информация, ни дава възможност да правим подобрения на уеб сайта, включително да коригираме грешки и да разширяваме съдържанието. Срокът на съхранение на този вид “бисквитки” варира според конкретното им предназначение.

 

"Бисквитки" на трета страна

 На нашия уеб сайт има препратки към други сайтове или вградено съдържание от други сайтове, например от Facebook, YouTube, Twitter, Google+, LinkedIn и др. Възможно е при посещаването на тези сайтове или отварянето на съдържанието от тях, да се складират на Вашето крайно устройство „бисквитки“ от тези уеб сайтове. Именно тези „бисквитки“ се дефинират като „бисквитки на трети страни“, като „Брезент Индъстри“ ЕООД няма контрол върху генерирането и управлението на тези „бисквитки“. За това Ви съветваме да потърсите информация за тях и за начина им на управление на уеб сайтовете на съответните трети страни.

 

Как мога да управлявам използването на „бисквитки“ от този уеб сайт?

 Всички браузъри позволяват управлението на „бисквитки“ от специално създадена за целта папка на Вашия браузър. Можете да блокирате получаването на „бисквитки“, да изтриете всички или част от тях или да зададете Вашите настройки за предпочитания по отношение на използването на „бисквитки“ преди да инициирате посещение на www.pokrivalo.info. Имайте предвид, че изтриването или блокирането на „бисквитки“ може да повлияе неблагоприятно върху функциите на нашия уеб сайт, а оттам и върху Вашето потребителско преживяване на него.

 

Изключване или блокиране на „бисквитки“

 Контролирането, изключването или блокирането на „бисквитките“ се управлява от настройките на Вашия браузер. В Интернет можете да намерите помощна информация относно как се извършва контрола на „бисквитки“ в различните видове браузери. Имайте предвид, че пълната забрана на използването на всички „бисквитки“, може да рефлектира върху функционалното представяне на сайта, неговата ефективност и достъпването на определена информация.

 Internet Explorer | Firefox | Chrome | Safari | Opera | Blackberry | Safari iOS | Windows Mobile

 Всички „бисквитки“, които се ползват на този уеб сайт се заличават/изтриват автоматично след определен период от време. Този период варира до 365 дни според предназначението на конкретната „бисквитка“.

 

Настоящата Политика за поверителност е актуализирана към 01.06.2018 година.

 

Дата на издаване: 01.06.2018 г.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.   Повече информация Приемам