Класификация на автомобилните покривала

Според своето предназначение, покривалата за автомобили са два вида: стандартни/обикновени покривала (предпазват от слънце, дъжд, сняг, прах и друг вид замърсяване) и покривала със защита от градушка.

ИАБГ: Сезонът на градушките започна на 27 април, а през 2016 г. продължи до 10 октомври

Не се стреля по облаци над населени места
Над 7400 ракети са готови да посрещнат градоносните облаци, заплашващи земеделските площи на 17 хил. кв. км от територията на страната, съобщават от Изпълнителната агенция за борба с градушките.

„Сезонът започна на 27 април. През 2016 г. той продължи до към 10 октомври. Всяка година началото се определя от състоянието на културите и от метеорологичната обстановка.”

„Обикновено през юни се образуват най-много градоносни облаци и полигоните се използват най-много. Климатичните условия като цяло обаче продължават да се влошават. У нас се използват ракети българско производство”, съобщава инж. Славеев.

Покривало за кола по поръчка

В случай, че желаете автомобилното покривало да бъде изработено по точни размери за конкретна марка и модел, ние сме насреща. Оскъпяването е около 50-60 лв. в сравнение с цената на покривалата с универсални размери.

Предстоящо откриване на офис-магазин в град София

Офисът е закрит на 19.09.2017 г.
1324 София, жк. “Люлин 7”, бул. “Джавахарлал Неру” 28, Силвър център - търговска част, ет.1, офис-магазин № 50
от понеделник до петък:
» 09:30-14:00 часа - работа с клиенти
» 14:00-18:00 часа - административни дейности и обработка на пратки за доставка (посещения след предварителна уговорка)

От какво предпазва едно покривало за кола

Покривалото за кола предпазва автомобила от слънце, вятър, дъжд, градушка, сняг, лед, замърсяване, птици и др. Вашият автомобил става неподвластен на времето, независимо дали използвате покривалото в рамките на един сезон или дългосрочно.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.   Повече информация Приемам