Покривало за кола против градушка

Както знаем, градушката е вид валеж от ледени зърна с размер над 5 mm в диаметър. Дължи се на преохлаждане на кондензати във високите части на атмосферата. Наблюдава се най-често в пролетно-летния и есенния сезон.

Поради тази причина, не бива да се оставяме на късмета и случайността, а е необходимо предварително да вземем превантивни и навременни мерки, тъй като времето утре може неприятно да ни изненада.

Сигурно, компактно и евтино, покривалото за кола ще сложи край на вашите страхове, свързани с оцеляването на автомобила, в случай на възникнали природни бедствия, каквито са последствията от градушката. Освен от градушка, покривалото предпазва автомобила от замърсяване и UV лъчи, а също така е устойчиво при екстремни зимни условия.

Покривалото за кола против градушка е съставено от два компонента с обща дебелина от 5 до 20 мм, от които външния слой е водоустойчив, а вътрешния слой е удароустойчив и изолационен. Вътрешната част от двукомпонентната защита осигурява предпазна маска за предната броня, фаровете, предния капак, предното стъкло, покрива, задното стъкло, багажника, стоповете и задната броня).

 

Тагове:
Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.   Повече информация Приемам