AutoProtect | Brezent Industry Ltd.
Брезент Индъстри ЕООД е дългогодишен производител на автомобилни покривала, които нямат аналог, както на българския, така и на международния пазар. След разширяване на дейността, започнахме да произвеждаме покривала за всякакви транспортни средства, специализирана техника и оборудване. От началото на 2018 година, произвеждаме и прозрачни ветроупорни завеси за заграждане на външни пространства като заведения, барбекюта, тераси и др.

С покривалата против градушка спечелихме многобройни клиенти на американския пазар, където имаме изградени дългосрочни партньорства и стотици доволни потребители. В САЩ (основно в щатите Тексас и Колорадо) проблемът с градушките е наистина сериозен, а щетите от тях - опустошителни. Фирмата е официален износител на продукция в Европа, Северна Америка и Австралия.

Според използваните платове и цената на продуктите са формирани 3 класа автомобилни покривала (A - висок, B - среден и C - нисък). Нашите ТОП покривала се отличават със сериозна устойчивост във времето, тъй като са изработени от висококачествени материали и прецизен дизайн, съобразен с индивидуалните особености за конкретния автомобил.

Производство на автомобилни покривалаПроизводство
Имаме капацитет за производство на 100-200 покривала месечно, което към момента задоволява нуждите на нашите клиенти в страната и чужбина. При възникнала необходимост, свързана със заявка на по-големи поръчки, имаме готовност да увеличим производството.

Фирмата притежава необходимите сертификати за качество на използваните платове.

Тагове:
Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.   Повече информация Приемам