AutoProtect | Brezent Industry Ltd.
Брезент Индъстри ЕООД е дългогодишен производител на автомобилни покривала, които нямат аналог на българския пазар. След разширяване на дейността, започнахме да произвеждаме покривала за всякакви транспортни средства, в т. ч. и ТИР покривала, специализирана техника и оборудване. От края на 2016 година предлагаме сглобяеми гаражи, които се налагат като една много добра по-евтина алтернатива на традиционните бетонни гаражни клетки.

След проведена рекламна кампания и успешно представяне на американския пазар на нашия ТОП продукт - покривало против градушка “Max Protection”, от началото на 2017 г. имаме регистрирани множество продажби (основно в щата Тексас), както на физически лица, така и на фирми.

Нашите покривала се отличават със сериозна устойчивост във времето, тъй като са изработени от висококачествени материали и прецизен дизайн, съобразен с индивидуалните изисквания на клиентите.

 

Производство на автомобилни покирвалаПроизводство
Имаме капацитет за производство на 100-200 покривала месечно, което към момента задоволява нуждите на нашите клиенти в страната и чужбина. При възникнала необходимост, свързана със заявка на по-големи поръчки, имаме готовност да увеличим производството.

Фирмата притежава необходимите сертификати за качество на използваните платове.

 

Партньорство с eMAGПартньорство
От юни 2017 година, фирмата е официален партньор на eMAG със самостоятелно представяне на продукти в най-големия онлайн магазин в България. Вижте всички наши продукти, публикувани в платформата на eMAG.

Тагове:
Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.   Повече информация Приемам